AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek

Kahve falında tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek

Kahve falında tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, daha bir sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın ama konuşmadığın birini gördüyseniz:

  • Borçlarınızı tahsil edebilir veya kapatabilirsiniz.

Kahve falında tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında koşmak istemek ama konuşamamak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşmak ama yetişememek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, darlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olmak ama doğuramamak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vurulmak ama kan görmemek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir