AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ama temiz ev görmek

Kahve falında eski ama temiz ev görmek

Kahve falında eski ama temiz ev görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski ama temiz ev gördüyseniz:

  • Dışarıdan gelen teşvik edici ilişkilere hazır olabileceğiniz gibi, bazı kişileri bir an bile tereddüt etmeden hayatınızdan da çıkartabilirsiniz.

Kahve falında eski ama temiz ev görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında eski ama güzel ev görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenememek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski temiz ev görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski evde temizlik yapmak dualarının karşılığını alacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kaçmaya çalışmak ama koşamamak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir