AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ama güzel ev görmek

Kahve falında eski ama güzel ev görmek

Kahve falında eski ama güzel ev görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, hem itibar edineceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski ama güzel ev gördüyseniz:

  • Kendinizi yıpratma meylindesiniz.

Kahve falında eski ama güzel ev görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski ama temiz ev görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenememek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski güzel ev görmek işlerin aksayacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski evi güzel görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalettir.

Kahve falında denize girmek istemek ama gidememek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir