AnaSayfa / Genel / Kahve falında beğenmediği gelinliği giymek

Kahve falında beğenmediği gelinliği giymek

Kahve falında beğenmediği gelinliği giymek hayırlı günler yaşayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, dertlerin aşılacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beğenmediği gelinliği giymek gördüyseniz:

  • Bir an önce nasıl yol alacağınızı tasarlamalısınız.

Kahve falında beğenmediği gelinliği giymek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında giydiği gelinliği beğenmemek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, geriye doğru gideceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek beğenmemek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek ve beğenmemek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zararın gittikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinliğini beğenmemek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik beğenmemek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik giyip beğenmemek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir