AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek ve beğenmemek

Kahve falında gelinlik giymek ve beğenmemek

Kahve falında gelinlik giymek ve beğenmemek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kırgınlıkların biteceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, acı veren durumların vuku bulacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve beğenmemek gördüyseniz:

  • Yapacağınız tekliflere kayıtsız kalınması zor görünüyor.

Kahve falında giydiği gelinliği beğenmemek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına delalettir.

Kahve falında beğenmediği gelinliği giymek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek beğenmemek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek ve beğenmemek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giyip beğenmemek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik beğenmemek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gelinliğini beğenmemek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir