AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek beğenmemek

Kahve falında gelinlik giymek beğenmemek

Kahve falında gelinlik giymek beğenmemek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, anne baba duası alacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek beğenmemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yaklaşım sunacağınız şeyleri daha cazip kılabilir.

Kahve falında giydiği gelinliği beğenmemek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek beğenmemek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve beğenmemek dilediği gibi harcama yapacağına, endişelerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında beğenmediği gelinliği giymek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik beğenmemek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına delalettir.

Kahve falında gelinliği beğenmemek işlerinin günden güne açılacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinliğini beğenmemek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir