AnaSayfa / Genel / Kahve falında giydiği gelinliği beğenmemek

Kahve falında giydiği gelinliği beğenmemek

Kahve falında giydiği gelinliği beğenmemek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında giydiği gelinliği beğenmemek gördüyseniz:

  • Artık yeterince etkinliği kalmamış belli düzenlemelerin, işlerin, konuların ya da ilişkilerin geride bırakılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında gelinlik giymek beğenmemek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beğenmediği gelinliği giymek küs arkadaşların barışacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek ve beğenmemek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına işarettir.

Kahve falında giydiği gelinliği beğenmemek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik giyip beğenmemek borç içinde bir yaşam süreceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliği beğenmemek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik beğenmemek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir