AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline eldiven takmak

Kahve falında eline eldiven takmak

Kahve falında eline eldiven takmak yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eline eldiven takmak gördüyseniz:

  • Kalabalıkta beğenilmeniz olasıdır.

Kahve falında eline eldiven takmak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine inanılır.

Kahve falında doktor eldiveni takmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kına eldiveni takmak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz eldiven takmak ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı eldiven takmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında deri eldiven takmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah eldiven takmak bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında eldiven takmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir