AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaksız eldiven görmek

Kahve falında parmaksız eldiven görmek

Kahve falında parmaksız eldiven görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, zorlukları aşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaksız eldiven gördüyseniz:

  • Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın.

Kahve falında parmaksız eldiven görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kına eldiveni görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah eldiven giymek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tül eldiven görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline eldiven takmak inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine delalet eder.

Kahve falında naylon eldiven görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bebek eldiveni almak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında doktor eldiveni görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir