AnaSayfa / Genel / Kahve falında boks eldiveni görmek

Kahve falında boks eldiveni görmek

Kahve falında boks eldiveni görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerin açılacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına rivayet eder.

Kahve falında boks eldiveni gördüyseniz:

  • Karmaşa, gerilim veya telaşın durulmasını beklemek, yangına körükle gitmekten daha akıllıca olabilir.

Kahve falında boks eldiveni görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, yeniden can bulacağına yorulur.

Kahve falında boks maçı görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında boks yapmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli eldiven görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe eldiven görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulur.

Kahve falında ameliyat eldiveni giymek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı eldiven görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Kahve falında dantel eldiven görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir