AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah deri eldiven giymek

Kahve falında siyah deri eldiven giymek

Kahve falında siyah deri eldiven giymek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah deri eldiven giymek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi size yararlı olabilir.

Kahve falında siyah deri eldiven giymek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah deri eldiven görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah eldiven giymek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, bunun da geleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah eldiven giydiğini görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deri eldiven takmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya rivayet eder.

Kahve falında deri eldiven görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah deri elbise giymek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah deri ceket giymek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir