AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz eldiven görmek

Kahve falında beyaz eldiven görmek

Kahve falında beyaz eldiven görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, zorlukların geride kalacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, para biriktirebileceğine, büyük kazançlar getireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz eldiven gördüyseniz:

  • Başarılarınızla ezeli rakiplerinizi oldukça huzursuz ediyorsunuz.

Kahve falında beyaz eldiven giymek üzüntü yaşamaya, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz eldiven görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz eldiven takmak hayatının çok daha kolay hale geleceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah eldiven görmek yeni iş teklifleri alacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah deri eldiven giymek her zaman çok başarılı olacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eldiven görmek her daim temkinli olacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulaşık eldiveni görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik eldiveni giymek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, planlarının bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir