AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik bulamamak

Kahve falında gelinlik bulamamak

Kahve falında gelinlik bulamamak dertlerin sona ereceğine, işlerin ters gideceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik bulamamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkabilir.

Kahve falında gelinlik bulamamak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğini bulamamak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulur.

Kahve falında istediğini bulamamak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında anneyi arayıp bulamamak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatacak yer bulamamak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında gideceği yeri bulamamak üstünlük elde edeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evini bulamamak başarılarının azalacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işaret eder.

Kahve falında birini kaybetmek bulamamak zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, yüzün güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir