AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi arayıp bulamamak

Kahve falında anneyi arayıp bulamamak

Kahve falında anneyi arayıp bulamamak bolluğa kavuşacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi arayıp bulamamak gördüyseniz:

  • Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında anneyi arayıp bulamamak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini arayıp bulamamak ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arayıp bulamamak iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi arayıp bulamamak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu arayıp bulamamak hatalı yollara gireceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında bir kişiyi arayıp bulamamak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, borç ödemeye rivayet eder.

Kahve falında birini arayıp bulamamak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birini arayıp bulamamak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir