AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatacak yer bulamamak

Kahve falında yatacak yer bulamamak

Kahve falında yatacak yer bulamamak aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi güç sahibi olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatacak yer bulamamak gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Kahve falında yatacak yer bulamamak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yeri arayıp bulamamak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında oturacak yer bulamamak yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide yer bulamamak iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kalacak yer bulamamak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvaletini yapacak yer bulamamak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yeri bulamamak ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gideceğin yeri bulamamak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir