AnaSayfa / Genel / Kahve falında gideceği yeri bulamamak

Kahve falında gideceği yeri bulamamak

Kahve falında gideceği yeri bulamamak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, keyfinin yerine geleceğine, yanlış bir karar verileceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, işinin de hep yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında gideceği yeri bulamamak gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar diyerek hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları önlemiş veya azaltmış olursunuz.

Kahve falında gideceği yeri bulamamak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında gideceğin yeri bulamamak kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaletini yapacak yer bulamamak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılacak yer bulamamak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yer bulamamak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalettir.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, tüm kederinin uçup gideceğine delalet eder.

Kahve falında sınav yerini bulamamak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir