AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğini bulamamak

Kahve falında istediğini bulamamak

Kahve falında istediğini bulamamak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, makamının yükseleceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, dünya malının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istediğini bulamamak gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında,bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Kahve falında istediğini bulamamak sinirlerinin yıpranacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında giyecek ayakkabı bulamamak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında su bulamamak kırılan kalbin onarılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında giyecek elbise bulamamak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere delalet etmektedir.

Kahve falında birini bulamamak sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında midesi bulanıp kusmak çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini bulamamak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birşey aramak bulamamak kısmetlerinin de kapanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir