AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini bulamamak

Kahve falında evini bulamamak

Kahve falında evini bulamamak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, şeref ve rütbeye, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında evini bulamamak gördüyseniz:

  • Belli detaylara hakim olmalısınız.

Kahve falında evini bulamadığını görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolmak evin yolunu bulamamak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret eder.

Kahve falında evin yerini bulamamak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evini bulamamak çok büyük sorunlar yaşanacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında evin kapisini bulamamak aileden ayrı kalınacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin yolunu bulamamak en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına inanılır.

Kahve falında kaybolmak evini bulamamak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin evini bulamamak çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir