AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kaybetmek bulamamak

Kahve falında birini kaybetmek bulamamak

Kahve falında birini kaybetmek bulamamak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına tabir olunur.

Kahve falında birini kaybetmek bulamamak gördüyseniz:

  • Zorluk çeken veya sorunları olan bir kişiye yardım etmeniz gerekebilir.

Kahve falında kaybetmek bulamamak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında birini kaybetmek bulamamak işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini kaybetmek ve bulamamak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, insanları hak yoluna çağıracağına işaret eder.

Kahve falında birini kaybetmek ve bulamamak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, bir koyduğu işten üç alacağına delalet eder.

Kahve falında birini kaybedip bulamamak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kaybedip bulamamak bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında evini kaybetmek bulamamak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, tatsızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulamamak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir