AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliğini bulamamak

Kahve falında gelinliğini bulamamak

Kahve falında gelinliğini bulamamak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, haberler alacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliğini bulamamak gördüyseniz:

  • Bekar bir insansanız hiçbir duygusal olaya başlamamalısınız.

Kahve falında gelinlik bulamamak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğini bulamamak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir evi bulamamak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine inanılır.

Kahve falında kızını bulamamak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta yolunu bulamamak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında aradığın kişiyi bulamamak onu dinleyeceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında kalacak yer bulamamak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına inanılır.

Kahve falında kaybetmek bulamamak önünü açacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir