AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kuşak bağlamak

Kahve falında sarı kuşak bağlamak

Kahve falında sarı kuşak bağlamak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, iş için gurbete gidileceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, yeni bir eve sahip olacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kuşak bağlamak gördüyseniz:

  • Daha da enteresanı şu, diğerleri sizi isteyerek bir çuval inciri berbat ediyor gibi görebilirler.

Kahve falında sarı kuşak bağlamak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak tatsız günlerin geride bırakılacağına, sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak edilen duaların tutacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kuşak bağlamak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında gelin kuşağı bağlamak çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kuşak bağlamak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına delalettir.

Kahve falında beline kuşak bağlamak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir