AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline kuşak bağlamak

Kahve falında geline kuşak bağlamak

Kahve falında geline kuşak bağlamak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında geline kuşak bağlamak gördüyseniz:

  • İnsanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında gelin kuşağı bağlamak anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geline kuşak bağlamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beline kuşak bağlamak kazancın düşeceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına alamet etmektedir.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kuşak bağlamak mutlu olacağı mesajlar geleceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine yorulur.

Kahve falında bele kuşak bağlamak keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı kuşak bağlamak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir