AnaSayfa / Genel / Kahve falında bele kuşak bağlamak

Kahve falında bele kuşak bağlamak

Kahve falında bele kuşak bağlamak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, zor durumlara düşeceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, rızkının eksileceğine, sorunlarının sona ereceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bele kuşak bağlamak gördüyseniz:

  • Aklınız farklı çalışsa dahi, yargılarınız mükemmeldir.

Kahve falında bele kuşak bağlamak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına inanılır.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bel kuşağı görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bele ip bağlamak kısmetinin açık olacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına yorulur.

Kahve falında geline kuşak bağlamak kendisini sorgulama gereği duyacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kuşak bağlamak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak parasal krizler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir