AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kuşak bağlamak

Kahve falında siyah kuşak bağlamak

Kahve falında siyah kuşak bağlamak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kuşak bağlamak gördüyseniz:

  • Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında siyah kuşak bağlamak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kuşak bağlamak üzücü olaylar yaşanacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına tabir olunur.

Kahve falında bele kuşak bağlamak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kuşak bağlamak sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, parasının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına işarettir.

Kahve falında gelin kuşağı bağlamak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir