AnaSayfa / Genel / Kahve falında beline kuşak bağlamak

Kahve falında beline kuşak bağlamak

Kahve falında beline kuşak bağlamak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında beline kuşak bağlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Kahve falında beline kuşak bağlamak zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında beline kuşak sarmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine inanılır.

Kahve falında belinde kuşak görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kuşak bağlamak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet eder.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına inanılır.

Kahve falında sarı kuşak bağlamak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kuşak bağlamak dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir