AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinle tartışmak

Kahve falında gelinle tartışmak

Kahve falında gelinle tartışmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, yeteneklerini geliştirmeye, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinle tartışmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Kahve falında geliniyle tartışmak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında gelinle tartışmak arabalara ve topraklara sahip olacağına, adeta havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında sevmediğin birisiyle tartışmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tartışmak bağırmak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kaynanayla tartışmak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşiyle tartışmak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında biriyle kavga etmek tartışmak çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında yakın bir arkadaşla tartışmak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir