AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşiyle tartışmak

Kahve falında kardeşiyle tartışmak

Kahve falında kardeşiyle tartışmak Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, bir süre zorluk çekeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Aşk, romantizm, yeni arkadaşlık ilişkileri, yardımı dokunacak iş birlikleri ön plana çıkabilir.

Kahve falında kardeşle tartışmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşlerle tartışmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşiyle tartışmak kazancın artmasına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine inanılır.

Kahve falında erkek kardeşle tartışmak iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, çok güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla tartışmak nimetin çoğalacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşla tartışmak çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı biriyle tartışmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tartışmak sinirlenmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, uzaktan haberler işiteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir