AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin birisiyle tartışmak

Kahve falında sevmediğin birisiyle tartışmak

Kahve falında sevmediğin birisiyle tartışmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, para biriktirebileceğine alamet eder.

Kahve falında sevmediğin birisiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere sizin ulaşmanız gerekiyor.

Kahve falında sevmediği biriyle tartışmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle tartışmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, esenleyeceğine işarettir.

Kahve falında sevmediğin birisiyle tartışmak maaşının artacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğim biriyle tartışmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne babayla tartışmak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında karşılıklı tartışmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, hastalıktan şifa bulmaya alamet eder.

Kahve falında patronla tartışmak zor günlerini arkasında bırakacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tartışmak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir