AnaSayfa / Genel / Kahve falında geliniyle tartışmak

Kahve falında geliniyle tartışmak

Kahve falında geliniyle tartışmak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında geliniyle tartışmak gördüyseniz:

  • Kötü niyetli olmasa bile ondan zarar görebilirsiniz.

Kahve falında gelinle tartışmak fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geliniyle tartışmak onlara değer vereceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birisiyle tartışmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında garsonla tartışmak sorumlulukların azalacağına, borçlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşla tartışmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, dinini yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yabancı biriyle tartışmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanla tartışmak kendisini mutsuz edeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında annemle tartışmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir