AnaSayfa / Genel / Kahve falında tartışmak bağırmak

Kahve falında tartışmak bağırmak

Kahve falında tartışmak bağırmak kazalardan ve belalardan korunacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tartışmak bağırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yenileniyor, heyecan verici ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında tartışmak bağırmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bağırmak tartışmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, işlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin bağırdığını görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, tüm özlemini gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında filin bağırdığını görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet eder.

Kahve falında askere bağırmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bağırdığını görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya tabir olunur.

Kahve falında bağırmak sesi çıkmamak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, istediği oranda da eğleneceğine yorulur.

Kahve falında bağırmak ama sesini duyuramamak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir