AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanayla tartışmak

Kahve falında kaynanayla tartışmak

Kahve falında kaynanayla tartışmak kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kaynanayla tartışmak gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Kahve falında kaynanayla tartışmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynanasını hamile görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kaynanadan para almak hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynanayı namaz kılarken görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanayı üzgün görmek kendisine ev alacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş olan kaynanayı görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kaynanayı ağlarken görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kaynana adayı görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir