AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın bir arkadaşla tartışmak

Kahve falında yakın bir arkadaşla tartışmak

Kahve falında yakın bir arkadaşla tartışmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sıkıntı yükleneceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın bir arkadaşla tartışmak gördüyseniz:

  • Hemen öyle mahkemelik olma durumlarını da düşünmeyin.

Kahve falında yakın arkadaşla tartışmak güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşınla tartışmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşınla tartışmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın bir arkadaşla tartışmak borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında yakınıyla tartışmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına delalettir.

Kahve falında yakın akrabayla tartışmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir