AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle kavga etmek tartışmak

Kahve falında biriyle kavga etmek tartışmak

Kahve falında biriyle kavga etmek tartışmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle kavga etmek tartışmak gördüyseniz:

  • Paranızı işinize yarayacak şeyler için harcamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında tartışmak kavga etmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sevilen bir dostun geleceğine inanılır.

Kahve falında babayla kavga etmek tartışmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavga etmek tartışmak erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulur.

Kahve falında biriyle kavga etmek tartışmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga tartışmak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında öğretmeniyle tartışmak işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle tartışmak iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, istediklerini elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tartışmak sinirlenmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir