AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba kapısı kapamak

Kahve falında araba kapısı kapamak

Kahve falında araba kapısı kapamak hiçbir sorun yaşanmayacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba kapısı kapamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri veya işleri karşı tarafın insiyatifine bırakma isteğiniz çok yakında kaybolabilir.

Kahve falında araba kapısı kapamak maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kapamak işinde profesyonel kimse olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kapı pencere kapamak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı açmak kapamak kudret ve hidayet sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapamak kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne kapı kapamak mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında pencere kapadığını görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir