AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı açıp kapamak

Kahve falında kapıyı açıp kapamak

Kahve falında kapıyı açıp kapamak kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak gördüyseniz:

  • Size hiçbir katkısı olmayan konularla uğraşıyorsunuz.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ışık açıp kapamak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencere açıp kapamak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapamak güzel zamanlar geçireceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine işarettir.

Kahve falında kapı pencere kapamak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı açmak kapamak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kapı kapamak hayallerinin söneceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına inanılır.

Kahve falında araba kapısı kapamak arkasının daha sağlam hale geleceğine, iyi anlaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir