AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı açmak kapamak

Kahve falında kapı açmak kapamak

Kahve falında kapı açmak kapamak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, birikiminin artacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı açmak kapamak gördüyseniz:

  • Yeni kültürler, felsefeler, spiritüel aktiviteler veya kişisel gelişim çalışmaları kendinizi olmak istediğiniz kişiye dönüştürmenize yardım edebilir.

Kahve falında kapı açmak kapamak istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne kapı kapamak huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba kapısı kapamak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, bunu şeref sayacağına işaret eder.

Kahve falında kapı pencere kapamak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapamak daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, üzücü olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı kapamak herhangi bir zarara uğranmayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine inanılır.

Kahve falında gözlerini kapamak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir