AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı pencere kapamak

Kahve falında kapı pencere kapamak

Kahve falında kapı pencere kapamak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, her şeyin yolunda gideceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, strese gireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında kapı pencere kapamak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya bazı ilişkileriniz ivme kazanabilir.

Kahve falında kapı pencere kapamak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere açıp kapamak her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencere kapamak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere kapadığını görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapamak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında kapı kapamak iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kapı açmak kapamak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir