AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzüne kapı kapamak

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapamak

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapamak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, keyifli günler geçireceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, aksiliklerin son bulacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapamak gördüyseniz:

  • Birisinden ayrılmanız ya da ciddi şekilde kavga etmeniz mümkündür.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapamak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne kapı kapamak çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba kapısı kapamak umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı açmak kapamak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı pencere kapamak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kapamak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine inanılır.

Kahve falında yüzünü kapamak fal sahibinin içine kapanacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir