AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne kapı kapamak

Kahve falında yüzüne kapı kapamak

Kahve falında yüzüne kapı kapamak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne kapı kapamak gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapamak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kapı kapamak çok büyük üzüntüler yaşanacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı kapamak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak elinin de bolluk göreceğine, nasibin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında araba kapısı kapamak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına inanılır.

Kahve falında kapı açmak kapamak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kapı pencere kapamak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, inancının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü kapamak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, bundan hayır göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir