AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere kapadığını görmek

Kahve falında pencere kapadığını görmek

Kahve falında pencere kapadığını görmek çok pişmanlık duyacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında pencere kapadığını gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi canlandırabilecek kişi ya da gruplarla tanışabileceğiniz yola girdiniz.

Kahve falında pencere kapadığını görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hem de zengin biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kapı pencere kapamak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencere açıp kapamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kolay yollardan kazanacağına delalettir.

Kahve falında pencere kapamak büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında dükkan kapamak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kapı kapamak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözleri kapamak maddi açıdan borçların ödeneceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerini kapamak sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, imkânsızı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir