AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kapamak

Kahve falında kapı kapamak

Kahve falında kapı kapamak işinin gücünün hal yoluna gireceğine, hırsızlık yapacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, zenginliğinin süreceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kapı kapamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınızla ilgili seçenekleriniz kendisini göstermeye başlıyor.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında kapı açmak kapamak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, huzurunu yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kapamak hayal kırıklığına uğrayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba kapısı kapamak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapamak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kapı kapamak yeni bir çevre edinileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında kapı pencere kapamak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala rivayet etmektedir.

Kahve falında göz kapamak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir