AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, yüzün güleceğine işarettir.

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Romantizm sevgi temalı ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinin kolunda bilezik görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geline altın bilezik takmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bilezikli gelin görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol kolda altın bilezik görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet eder.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında annenin kolunda altın bilezik görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir