AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol kolda altın bilezik görmek

Kahve falında sol kolda altın bilezik görmek

Kahve falında sol kolda altın bilezik görmek elinin kolunun bağlanacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, işlerinin artacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yeni projelere atılacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalet eder.

Kahve falında sol kolda altın bilezik gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında sol kolda altın bilezik görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolda altın bilezikler görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine alamet eder.

Kahve falında kollarda altın bilezik görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, rızkının eksileceğine yorulur.

Kahve falında ölünün kolunda altın bilezik görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, gönlünce bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında iki kolunda altın bilezik görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kolunda altın bilezik görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi anlamda zayıflayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir