AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında annenin kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında annenin kolunda altın bilezik görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında annenin kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri bazı şeyleri farklı yapması konusunda ikna etme çabanız karşılıksız kalabilir.

Kahve falında annesinin kolunda altın bilezik görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında annemin kolunda altın bilezik görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında annenin kolunda altın bilezik görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin kolunda bilezik görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında annemin kolunda bilezik görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik başkasının kolunda görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını kolunda altın bilezik görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir