AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, rızkının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, darlanacağına işarettir.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalettir.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine inanılır.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına rivayet eder.

Kahve falında koluna bilezik takmak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir