AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluma altın bilezik takmak

Kahve falında koluma altın bilezik takmak

Kahve falında koluma altın bilezik takmak büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif veya davetleriniz olumlu karşılık görmemiş olsa bile, siz tekrar tekrar önermeye veya teklif etmeye devam etmelisiniz.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, hastalıklardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi koluna bilezik takmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir