AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezikli gelin görmek

Kahve falında altın bilezikli gelin görmek

Kahve falında altın bilezikli gelin görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulur.

Kahve falında altın bilezikli gelin gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden veya sinirlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında altın bilezikli gelin görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulur.

Kahve falında geline altın bilezik takmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında gelinin kolunda bilezik görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında geline bilezik takmak işlerini toparlayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik kaybettiğini görmek şaşkın olacağına, kızına daima sahip çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinden altın bilezik almak yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir