AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin kolunda bilezik görmek

Kahve falında gelinin kolunda bilezik görmek

Kahve falında gelinin kolunda bilezik görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, bunun farkına varacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işarettir.

Kahve falında gelinin kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgilerini istediğiniz şekilde göstermemeleri sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına alamet eder.

Kahve falında gelinin kolunda bilezik görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geline altın bilezik takmak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezikli gelin görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında geline bilezik takmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda bilezik görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun kolunda bilezik görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kolunda bilezik görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir