AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline altın bilezik takmak

Kahve falında geline altın bilezik takmak

Kahve falında geline altın bilezik takmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında geline altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir Hemen paniğe kapılmayın.

Kahve falında geline altın bilezik takmak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında geline bilezik takmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bilezikli gelin görmek mutlu olunacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğe altın bilezik takmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında kola altın bilezik takmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında büyük altın bilezik takmak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, karamsarlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni altın bilezik takmak sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir