AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, planların boşa gideceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler nedeniyle karar vermek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kötü halinden eser kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin ayakkabısının altına isim yazmak çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak net bir bakış açısı kazanacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıya isim yazmak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı altına isim yazmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının altına isim yazmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahtaya isim yazmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yeni duygular tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuma isim yazmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir